Нов фестивал во Скопје

Конечно фестивал каков што заслужуваме! Underfest е фестивал кој на едно место ќе ја обедини авангардната и андерграунд култура во Македонија. На Underfest ќе имате можност да видите преку 50 артисти. Следуваат повеќе детали…