Академијата за естрадно пеење „Ѕвездички“ со свои перформанси на UNDERFEST 2019

Најдобрите деца пеачи во Македонија се членови на Академијата за естрадно пеење „Ѕвездички“ и истите официјално ја претставуваат Македонија на најголемите фестивали низ светот каде што и многу често освојуваат први места.

Младите таленти ги едуцира Ана Костадиновска, а директор на академијата е Марјан Катароски.

Нивни членови биле Антониа Гиговска, Лина Пејовска, Сара Гигова,  Драгана Јовановска, Мина Блажев и многу други.

Академијата за естрадно пеење „Ѕвездички“ ги очекуваме на UNDERFEST 2019 во сабота на 06 април.

ЛИНК од НАСТАНОТ – https://www.facebook.com/events/293336504797381/

Првиот состав на Академијата за естрадно пеење

Директор Марјан Катароски