Димиш на четвртото издание на фестивалот Андерфест!

Dimish својот соло проект го започнува во 2019-та година откако го издавa својот прв инструментален албум „Inception“. Во јуни 2020-та година го издава својот втор инструментален албум „Redemption“. На крајот од 2020-та, ја издава својата песна „Ортус“ со видео запис, а во 2021-ва песната „Многу“, исто така со видео запис. Оваа 2022 година излезе и неговото второ ЕP “Навраќање”. Со Димиш се гледаме на четвртото издание на фестивалот Андерфест!