Комплетната програма за АНДЕРФЕСТ фестивал 202

Специјално за вас комплетната програма за АНДЕРФЕСТ фестивал 2023 🤘

Едвај чекаме овие шест бенда да се качат на сцената во МКЦ и да го превртат фестивалскиот под наопаку. Исто и вие?

Oваа година на 13ти октомври ќе се одржи петтото издание на фестивалот во МКЦ Скопје!

Продажбата на билети за концертот e започната и истите можете да ги набавите преку следниот линк

https://bileti.mkc.mk/index.php?id=1292

За првите 100 билети цената ќе биде 300 денари, потоа 400 денари, а на врата последен ден 500 денари.

📅 13 Октомври 2023
📍 МКЦ, Денсинг сала