Андреа Коевска го откажа настапот на Андерфест 2022

Андреа Коевска го откажа настапот на Андерфест 2022. Пеачката и покрај потпишан авторски преддговор и согласност незнаела дека треба да настапи на фестивалот. Во писменото известување се наведува дека музичкиот состав Andrea & Band престанал да постои кон крајот на 2021 година.Исто така пеачката усно го информираше тимот на Андерфест дека во меѓувреме нејзината цена е многу порасната од лани и дека претходно веќе спогодениот и договорен износ бил мал за неа.Во наредните денови ќе ја објавиме нејзината замена на фестивалот!.